Krabici jsme připravily pro všechny z vás, kteří chcete vyrábět dárky pro sebe, své kamarády nebo rodinu. Pro vás, kteří si chcete užít příjemný čas při společném tvoření. Bojíte se, že si nebudete vědět rady? Žádný strach. Všechno vás naučíme při živém vysílání na ZOOM. Odkaz na záznam vysílání vám pošleme e-mailem, takže se k němu budete moct kdykoliv vrátit.

A na co se můžete těšit?

Kamila Rubešová miluje včely a provede vás přípravou medu s vanilkovým luskem a medu s čokoládou. Jakmile si zamotáte svíčky a vykrojíte ozdoby z mezistěn, vaším domovem se začne linout vůně včelího vosku.

Štěpánka Rubešová ráda tvoří macramé a pomůže vám vyrobit si praktickou klíčenku. Uvnitř naší tvořivé krabice najdete všechno, co budete k výrobě potřebovat, takže se už o nic nemusíte starat.

Tvořivé krabice jsou k dispozici v omezeném počtu. Jejich předprodej bude probíhat na Kozomínské medové slavnosti. Od října pak budou k dostání v Medomečku v Kozomíně, v Medovém obchodě v Kralupech nad Vltavou a na www.kamilarubesova.eu.

Jako dárek ke každé krabici vám přidáme měsíční členství v Jógovém online klubu s Kamilou ve FULL variantě v ceně 300 Kč. Těšíme se na vás.

www.kamilarubesova.eu

www.kozominskymed.eu

0 replies

Zanechte komentář

Chcete se zapojit do diskuse?
Klidně se přidejte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *